Jeste Sky ima i na njihovom zvanicnom sajtu taj model sad sam video,ovo je tesko utvrditi sa slika replike su sve bolje i bolje ,moracu da ga posaljem kod nekog ko radi sa Breitlingom ovde u Bg.Neki dobar casovnicar.
Jeste Sky ima i na njihovom zvanicnom sajtu taj model sad sam video,ovo je tesko utvrditi sa slika replike su sve bolje i bolje ,moracu da ga posaljem kod nekog ko radi sa Breitlingom ovde u Bg.Neki dobar casovnicar.
Meni ovo iskreno ne deluje kao kopija. Kod Srbe Mihajlovica da se odnese. Generalno i kad ne sumnjas da je original,odneses ga,po mogustvu da ga otvori i posle u bar komoru za wr! To ti je najbolje resenje.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Taj rolex je ekstremna kopija!
Kako dobar "original" Rolex 😊😊
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
I ja bih rekao da je fake. Ono sto meni bode oci je font i paralelnost, ili nedostatak iste, na brojcaniku. Narukvica za koju mislim da je rolex nema. Na stranu sto je pola kamencica ispalo
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
NinaNina dobro došla na forum.
Možda kumovi ipak nisu ekstremni buržuji.
Nije se taj sat ni očešao o Rolex.
Stvarno su ekstremni ... Da ne kazem sta...
O autentičnosti pomenutog modela je sve rečeno.Dodao bih samo da postoji ovakva, Pearlmaster narukvica kod Rolexa. Ona ide na luksuzne Datejust modele, tzv. Pearlmaster seriju.
Evo i jednog linka sa modelima i cenama Pearlmaster modela
Jomashop - Search Results for rolex pearlmaster
Pozdrav svima, ovaj sat je supruga dobila na poklon 1995. godine, prilikom menjanja baterije par godina kasnije časovničar joj je ispričao neku priču kako je to neka kradena specifična serija i kako ih ima samo 9 komada. ponudio joj je odmah 1000 DM. Zna li neko nešto o tome? Ima li kakvu vrednos ovaj sat, ilije tada trebala da uzme taj novac i da peva?
Bookmarks sajtovi