Neznam da li cu trolovati temu imam ovaj sat zanima me,da li je ovaj sat orginal i neka njegova vrednost. Nadjen slucajno u dedinoj torbi.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Da citiram sebe...
Kole1982, "u prvoj poruci na forumu trebalo bi prvo reci-napisati Pozdrav, Dobar dan, Cao, Zdravo zivo, Pomoz Bog junaci ..."
Enicar je orginal. Cenu je najbolje proveriti po stranim berzama i forumima s tim sto cenu koju sat postize napolju verovatno treba malo umanjiti pri prodaji na nasem trzistu. Kod nas takvi satovi nisu bas cesti pa je i cenu malo teze odrediti.
Uzgred steta je prodavati sat koji je porodicno nasledje uz to deda je imao ukusa.
I da, dobro dosao na forum.
Poslednja ispravka: skydrummer (31.3.2018. u 22:32)
Ja se izvinjavam svima...registrovan sam odavno na ovom forumu. Pozdrav za sve kolekcionare eto i mene u kolekcionare. Sat se ne prodaje. Nesecam se da li sam postavio post uopste,secm se da sam hteo pitati za seko mehanizam (seiko jos uvek imam). Jos jednom veliko izvinjenje i hvala na odgovoru.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Treba mi pomoc, dobio sam Rolex a slabo se razumem, ko bi mi mogao pomoci da me uputi na neku procenu.
Rolex ima malo više modela, neka fotografija ?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Okaci slike, mozda ti neko i ovde moze pomoci. Ako hoces pravu procenu - Petrovic je zastupnik za Rolex za Srbiju
Bookmarks sajtovi