To je dobro prolazno vreme za carinu.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Svaka ti čast, izgleda da si prošao bez carine. Počni da igraš loto
Ma izgleda da je carinika mrzelo da mulja po paketima, jer treba piti kafu i igrati pasijans, neće valjda da pregleda svaki paket
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav, nov sam na forumu i moze se reci u svetu satova. Oduvek sam gajio na klonost prema lepim satovima i trudio se da sto vise citam i istrazujem o njima. Konacni odlucim se posle dosta vaganja i pretrazivanja po netu da porucim od Creationa Seiko ssc021. To je bio neki cenovni rang koji sam sebi zacrtao za prvu ozbiljniju kupovinu, odnosno koji mogu da prebolim ako nesto podje po zlu.
Da skratim pricu. 11.2 sam ga porucio i tek juce, 18.2 mi je stigao mail od njih da je status porudzbine shipped. Sve do tad status na njihovom sajtu je stajao Requested Shipping, sada je pored Shipped stajao i tracking broj u formatu RTxxxxxxxxxSG. Medjutim u mailu nista o pracenju posiljke nije pisalo, sem da je Shipped. Pokusao sam na svim mogucim sajtovima da udjem u trag toj posiljci, ali se ne pojavljuje nigde. Pa se pitam da li je ovo normalno odvijanje stvari i posle koliko vremena posiljka bude vidljiva bar negde. Da napomenem da je u pitanju Registered air mail, dakle free shipping. Hvala u napred
Bookmarks sajtovi