Kopija bez greske...
Kopija bez greske...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da da, cim sam snimio mehanizam, znao sam da je fejkara... Sad, ukoliko je ovo eta, ok je onda ( mislim na to da sam vidjao replike sa uzasnim kineskim masinama) ! Ali opet, mozda je i sam mehanizam bezvredna kopija! U svakom slucaju, hvala na odgovoru i pomoci!
Molim za pomoc u vezi sata, prilozicu par fotografija, ako je potrebno potrudicu se vise fotografija da stavim...Model, cena, ima li pouzdanog servisa u Beogradu ili u Srbiji. Sat jos pre 10tak godina stric doneo iz Svedske da se vidi ima li nade da se servisira i od tada stoji u fioci...Vidi se da je nosen dugo. Hvala jos jednom. Za pocetak da li se moze proceniti original ili kopija
Pozdrav, dobio sam dzepni sat na poklon a nista ne znam o njemu. Volio bih malo vise saznati o ovom satu i naravno cijenu vrijednosti. Unaprijed hvala svim clanovima i adminima..
U pitanju je Ruska, zapravo Sovjetska Molnija, prilicno cest sat na ovim prostorima.
Sto se vrednosti tice, nije narocito velika, dzepni satovi nisu na ceni u danasnje vreme. Pogledaj i sam malo po oglasima, ali recimo da idu cene od 15ak evra do 30ak , u zavisnosti od stanja, motiva napoklopcu i ostalog.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Verovatno da i jeftini satovi spadaju u autenticne,imam sat Auto 5,mislim da je kineski,e sad da li je to neka replika ili autentican kineski sat ? Na ruskim auk.sajtovima ima ih nekoliko,Auto 5 i Auto 7,krecu se od 500,do 2,3,hiljade rubalja.ja ga imam jos iz detinjstva.Da li je ovaj siromasni sat original,? Za mene ima veliku vrednost ?
Ne živi čovek samo o hlebu...
Bookmarks sajtovi