[ATTACH=CONFIG]146365
Pozdrav,da li možete da mi pomognetže da otkrijem od kog tačno brenda i ili modela je ovo kućište?Cifer naravno nije njegov.
[ATTACH=CONFIG]146365
Pozdrav,da li možete da mi pomognetže da otkrijem od kog tačno brenda i ili modela je ovo kućište?Cifer naravno nije njegov.
Poslednja ispravka: Vlada gt (24.1.2020. u 17:13)
Rolex, Tudor, Stainhart, Longines itd imaju manje/vise slicne ili iste modele (ovakvog oblika i izgleda kucista). Sudeci po ovom insertu korone i samom materijalu i izgledu kucista, ja bih rekao da je u pitanju neki omaž pomenutim modelima i da nije nekog kvaliteta, tacnije da je kuciste kopija nekog od pomenutih modela! Nadam se da ces naci konkretniji odgovor na tvoje pitanje...
Poslednja ispravka: d@im (3.2.2020. u 19:37)
To je nečiji neuspeli projekat, koktel, mešavina većeg broja različitih satova. Vidi se nesrazmerna očuvanost, kvalitet i starost između cifera i bazela sa jedne strane i kućišta i poklopca mehanizma sa druge strane. Ne pripadaju istom satu.
Omega rules !!!
Ja sam i napisao da je očigledno da cifer ne pripada ovom kućištu,ono što pokušavam jeste da prepoznam proizvođača kućišta,i da pronađem odgovarajući cifer.Mehanizam još nisam video,nadam se da je ETA automatik.
Teško ćeš ovako proceniti ko je proizvođač kućišta,jer danas ima mnogo njih,koji proizvode takvo kućište.Za mehanizam treba dobre makro slike da se vidi koji je u pitanju.
Omega rules !!!
Kao sto rece don Alberto, ima gomila proizvodjaca koji imaju modele ovakvog popularnog diver kucista! Cak mislim da i na ciferu fale ovi detalji brojcalika... Jel’ sat ispravan? Radi li?
Kineska kopija Citizens
Tongji mehanizam
Mehanizam je Felsa 4007N i radi.Istražujem dalje....Tressa je imala slična kućišta pa idem u tom smeru.Hvala na trudu,nadam se da ću otkriti sve detalje.
Bookmarks sajtovi