Ti nagreba nekoliko satova za par dana
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Ti nagreba nekoliko satova za par dana
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Ja najviše volim kad dođem kod dede da rovarim po fiokama.
Još kao dete sam to obožavao.
Inače deda svašta ima, počev od satova, markica, bedževa, šahovskih tabli, olovaka, šahovskih satova onih starih, znački.
Ima jedno 10 punih knjiga koje su popunjene značkama. Mogu da slikam to.
Deda je inače bio predsednik opštine Savski Venac i direktor Beograd vode.
Tako da je deda svašta dobijao, a on je kao sve te stare generacije sve to čuvao.
Original, ispravan, full set u proseku oko 800€
Nek me neko ispravi ako gresim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala na odgovoru. Bitnija mi je originalnost a vrednost čisto da ga ne pretplatim. Sat je od mog dobrog druga i hoće da mi učini da ga prvo nosim kod časovničara jer negde oko 10 godina ga nije nosio. On kaže da nije ni probao da mu stavlja bateriju da vidi da li radi. Ako se ispostavi da ne radi neznam da li ti kvarcni mogu da se popravljaju i kod kog časovničara bi najbolje bilo da ga nosim.
Colt .... kvarcni mehanizam u njemu je odličanj i popravljiv, naravno najbolje je nositi ovlašćenom časovničaru ...ako je ovo ĆU Ćuprija, časovničar u Paraćinu je korektan i svakako neće dirati mehanizam ako je neki problem koji nije banalan, a nije ni skup sve preporuke za njega.
Što se originalnosti tiće i meni se čini da je korektan primerak mada sve zavisi od mehanizma.. kad sajdžija potvrdi originalnost i ispravnost mehanizma uzimaj... slažem se sa Mihajlom u pogledu cene (kod nas može i bolje da se prođe, prijatelj je pre godinu dana dao na kp oko 700 -na metalnoj narukvici), stim što mi je njegova metalna narukvica odlična i prelep je sa njom ...
Hvala kolega, jeste Ćuprija. Ako nije problem koji je to časovničar u Paraćinu, znam za onog u glavnoj kod pijace, mada kod njega nisam bio sigurno desetak godina.
Da da on je... i sin mu je poslu mladost i iskustvo, dobra kombinacija ja sam izuzetno zadovoljan saradnjom koju imam sa njim.
Hvala. Sina mu i poznajem. Ajde da vidim da prvo preuzmem ovaj sat pa ću da nosim kod njega.
Bookmarks sajtovi