Zahvaljujem! Nisam znao da ima ova online prodavnica. Bolje nego da kupim macku u dzaku. Hvala!
Zahvaljujem! Nisam znao da ima ova online prodavnica. Bolje nego da kupim macku u dzaku. Hvala!
Nema na čemu.
Ako te ne bude mrzelo napiši ukratko utiske po kupovini sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne, u pitanju je kopija.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Kineska kopija je u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
i bilo mi je sumnjivo, hvala.
Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac.
Napoleon Bonaparta
Postovani clanovi Sveta satova imam pitanje za Vas.Posto sam ja vec nekoliko godina novi clan (mladji referent),jer ne ucestvujem u diskusijama i forumima.I sada sam se jedva snasao.Pitanje je o ovom dzepnom satu koji sam dobio.Naime dobio sam samo masinu jer je kuciste bilo zlatno i vlasnik prodao.Elem receno mi je da je to dzepni philipe patek.Sobzirom da sam sve masine vintage pocet waches pregledao na netu i nisam nasao nista,evo pitam Vas da li neko zna da li je ovo masina filip pateka jer je nepodpisana.Hvala unapred
Pozdrav svim clanovima foruma!
Pre 15 godina dobio sam ovaj sat i neznam nista o njemu!
Pre godinu dana video sam u Minhenu BUCHERER prodavnicu i prvi put sam pomislio da je mozda vredan i orginalan !
Zanimaju me pojedinosti kao sto su kvalitet sata , mehanizma, cena itd.
Ovde na slici se vidi da mu nedostaje dugme za vracanje na nulu sekundare a imam i kais sa kopcom sa koim sam ga dobio. Kuciste je oko 38 mm siroko.
Unapred hvala.
Bookmarks sajtovi