nema na cemu, obrati paznju i na broj 32 na poziciji ''12h'', nijedan mesec nema 32 dana
nema na cemu, obrati paznju i na broj 32 na poziciji ''12h'', nijedan mesec nema 32 dana
Kopije, i to one najgore.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo svima!!!
Voleo bih da pitam dali ovaj saat je original ili kopija i ako moze neko da mi kaze kolika je njegova prodajna cena(molio bih u evra ako moze).
Hvala unapred i pozz.
Ovako na prvi pogled kopija. Vrednost 0 evra.
Na prvi a i na drugi pogled smeće ( kopija ).
Na treći ....
next year at this time I'll be a millionaire
HVALA VAM SVIMA NA POMOCI!
naisao sam na ovaj sat i jako sam zainteresovan pa me interesuje i vase misljenje cena mu je 100 evra unapred hvala ORIJENT world time - Orient - Muški satovi Zenica - PIK.ba
Ralesd, to je lep i poprilično redak sat za sresti na pijacama ili berzama. Kolekcionarski primerak. Mislim da narukvica nije od tog modela ( ako sam u pravu a mislim da jesam to snižava cenu ) i koliko vidim solidno je očuvan. Traži jednu čistu , zumiranu fotografiju brojčanika ( pod pravim uglom, bez blica , refleksije...) kako bi bio siguran da nema oštećenja na brojčniku. Sve u svemu lep sat i uz malo nižu cenu mogao bi biti dobra kupovina ( ali prvo fotka brojčanika ). Naravno računaj da sat treba servisirati tako da ti je to dodatni trošak.
Fotografija na kojoj možeš videti narukvicu:
Poslednja ispravka: skydrummer (23.10.2013. u 15:07)
hvala sky na savetu i pomoci
Bookmarks sajtovi