Hocu, taman cu da pozajmim profi kameru od druga da ga uslikam
Hocu, taman cu da pozajmim profi kameru od druga da ga uslikam
Nailazim na neke primerke Seika 5 koji u potpunosti izgledaju kao original s tim što na staklu imaju nešto što bi se moglo okarakterisati kao vodeni žig, a radi se o natpisu Seiko 5 istovetnom onom na ciferu. Satove nisam otvarao ni video mehanizam, sliku... da bih mogao reći kakav je i koji zaista mehanizam u satu. Takav sat u svojoj kolekciji nemam pa sliku koja je obavezna mogu postaviti samo neku sa interneta.
Moji stariji primerci kao ni nov Seiko 5 sport o kome ću pisati (utisci, rad...) nemaju taj "žig". Na sajtovima Vitanov i Sense to nisam video a kao što rekoh satovi se vizuelno meni (meni!!!) ne razlikuju od originala.
Moj Seiko 5 je na fabrickom staklu imao taj zig poput onog na ciferu, tesko uocljiv sem pod odredjenim uglom. Sat je kupljen nov `96. godine, misilim da je original. Kasnije sam to staklo promenio, jer je bilo previse osteceno, zamensko staklo, naravno, nema taj logo.
Hvala ponovo svima Nesu, Vladas-u, Milanu Zmaju, Hadzi Daliboru i Jagos-u oko pomoci za TAG HEUER original je nosio sam ga danas kod casovnicara!
Videcu sutra da okacim malo bolje slike
Tu smo za pomoć. ..okaci nisam vidjao ovak Tag...i lepo te sluzio
next year at this time I'll be a millionaire
groby
Lep satić
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ajmo dalje , vrede li ovi ista (svi rade, ispravni, jedino Dulux-u fali tockic za navijanje)
Prilog 84797 Prilog 84798 Prilog 84799 Prilog 84800
Dobro dosao na forum!
Kako bi neko uopste mogao da ti pomogne, moras da postavis mnogo bolje slike, po mogucstvu vise dobris slika.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi