^ Nije original, kopija je.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ok, hvala. Koliko bi vredela kopija?
Nista. Kopija ljubiteljima i kolekcionarima nema nikakvu vrednost.
lijep rare sat kolekcionarski primjerak, ako je potisana kopča, pa i u Srbiji, min 150 e
hvala druze, jeste potpisana je kopca, skroz ispravan sat.
Uh, prelijep Tissot Sideral!
Ne znam da li je kraj sezdesetih, ali definitivno znam ovaj model spocetka sedamdesetih.
Jako cijenjen, i, sto Kruno rece, ne tako cest primjerak Tisso-a... Nisam siguran, ti ces bolje znati, ali mislim da je nekih 35 mm.
Vidjao sam jako lijepe i ocuvane primjerke koji su u internet ponudi bili nekih od 150, pa, u zavisnosti od stanja u kojem se nalaze, i po par stotina dolara.
Koliko se sjecam, u njemu je modifikovana ETA 2481, ali nisam siguran kako je Tisso nazvao taj svoj kalibar, pa, ako ti se da, otvori pa provjeri sta pise, pa nam reci koji je kalibar? Mislim da jeste modifikovani 2481 kalibar.
Malo mu sredi staklo i ispoliraj i bice k'o lutka.
P.S. Sta se desilo s krunicom?
Он сказал: "Поехали!"
Mozda malo dosadjuem posto sam pre neki dan vec postavio pitanje oko jednog sata, ali sad bih ako neko moze da pogleda ovo ...Znam da je Seiko 5 automatic , ali kucajuci to na internetu nigde nisam nasao slican sat vec su sve nesto drugaciji , pa me zanima da li uopste postoji ovakav Seiko 5 i da li je ovo original ili pak replika ???
elem na zadnjoj slici (koju nisam mogao lepo da fokusiram jer slikam mobilnim telefonom) ugravirano je "SEIKO WATER RESISTANT 850498 JAPAN-M STAINLESS STEEL 7009-8330
Ovako na prvu deluje ok, mada ne bi bilo lose kada bi postavio i malo bolje slike.
Po serijskom broju bi trebalo da je proizveden u maju mesecu 1988.
Bookmarks sajtovi