pa mozda cu da ga prodam,zato i pitam da li sat ima vrednost i koju ako znate,da bih kupio neki koji mi vise lezi i koji mi se vise svidja,a ako nema vrednost novcanu da mogu sebi da priustim drugi sat onda cu ga sacuvati za povremeno nosenje..
pa mozda cu da ga prodam,zato i pitam da li sat ima vrednost i koju ako znate,da bih kupio neki koji mi vise lezi i koji mi se vise svidja,a ako nema vrednost novcanu da mogu sebi da priustim drugi sat onda cu ga sacuvati za povremeno nosenje..
Sta pricate bre ljudi??? Pa lange ima od dve hiljade do dvesta hiljada.. Idite na CHRONO 24, pa se uverite. A kod nasih lopova po Dorcolu mozes da uzmes rolek gmt master 2 za hiljadu i petsto e..
Koliko vidim najjeftiniji Lange na Chrono24 kosta oko 5000 trenutno, mada ne razumem bas najbolje na sta se tacno odnosi to sa njihovom cenom,.
Sto se tice lopova, mozes i za dzabe da nabavis Rolu GMT ako je sam ukrades, ali nije u tome poenta. Plus sto je to krivicno delo, i time se ne bavimo na forumu.
Dobro dosao na forum.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
^ Kopija druze, i to jedna od losijih.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Giorgio
https://www.youtube.com/watch?v=T4tVvT9Y98w
Evo kako se prave brojcanici u Franck Muller. Meni taj ni izbliza ne deluje kvalitetno uradjeno.
Ma pusti cifer- dovoljan je pogled na mehanizam!
Kopijetina, jbg. retko ko poklanja GMT master, kucni na mrežu vidi koliko košta, čisto da ukapiraš na šta mislim. Inače vidi se i po izradi, naravno...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi