orginal je
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
ZoranNj
Kupljen preko Sense?
Da.Original je.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cao drugari , s neba pa u rebra ...
Skroz mi je haoticno te cu stoga biti brz i kratak ...
Nisam expert za satove , ali se nadam da cu vremenom postati , te stoga zelim postaviti par pitanja ...
Kako prepoznati ''dobre'' replike nekih poznatih brendova gde su sarenolike cene od 50 do 150 evra i gde ih cak oni dele po klasama ... Meni nije problem da dam novac za dobar sat , ali me iz znatizelje zanima kako se najlakse prepoznaju replike .. ??
Sve ovo pitam jer u planu imam nabavku sata a jedan poznanik mi duguje izvesnu sumu novca pa je voljan da to tako ''prebijemo'' , a navodno ima ''vruce'' komade odlicnih satova ...
MAlo sam otisao u sirinu , ali nadam se da sam pogodio sustinu ...
Hvala na odgovoru !!!
Zdravo Milnov i dobro nam dosao!
Odmah cu ti reci da rasprava o replikama (a takve nikada nisu "dobre") nije dozvoljena na forumu!
Jedino gde je dozvoljeno pominjanje replika je bas u ovoj temi gde sam prebacio tvoje pitanje.
Sto se tvog pitanja tice - kako da prepoznas da li je neki sat original ili replika - to lici na pitanje jednog mog drugara kad me je pozvao i rekao: "Ispricaj mi sve o tom SQL-u za 5 minuta" .
Dakle - ako imas konkretan sat, postavi slike ovde pa mozemo da probamo da ti pomognemo.
Pozdrav,
Vlada
Poslednja ispravka: vladas (28.5.2012. u 21:21)
No time to lose
Izvinjivam se , nisam se najbolje upoznao sa forumom a nisam ni imao vremena ... Moja greska ... Razumem u potpunosti sta zelite reci ... Pokusacu da slikama najbolje predocim svoje pitanje ...
Hvala na odogovoru !!!
Postovani,
Nov sam na ovom forumu a takodje sam potpuni laik kada su u pitanju satovi.
Moj problem nije nov, vec su ljudi iznosili takvu temu.
Naime moja majka je dobila pregodinu i vise dana na poklon polovan sat koji ima oznake navedenog rolexa, molio bih Vas da mi pomognete da odgonetnem originalnost ovog sata.
Postavicu vise slika i nadam se da mi mozete pomoci.Unapred zahvalan, Nebojsa
rekoh ja nedavno "kada nisi siguran da li je sat fals ili original znaci da je fals"
Bookmarks sajtovi