Pozdrav ljudi,
Dosta vremena sam preturao po netu pokusavajuci da manje vise sa sigurnoscu ( kolko god je to moguce ) utvrdim da li je sat koji sam dobio replika. Naime dobio sam ga pre par godina od strikana koji zivi u Svici sa ruke bez kutije i papira jer eto, coveku dunulo nesto da mi pokloni.
Naime u pitanju je Rolex Daytona 24 REF:16523
Toliko stvari sam pregeldao da vise ni sam ne znam cemu da verujem jer internet je to.
U sustini, stvar koja me najvise brine jesu kazaljke, tacnije njihov oblik i duzina.
Sekundara radi kako bi trebalo, vise koraka za jednu sekundu. Svi kronografi rade kako treba, kazaljke se lepo poklapaju sa podeocima itd itd.
I pored svega ovoga, zanima me preporuka za servis jer jednom prilikom pao sa stola ( hvala ti seko!) i "broj" 1 se otkacio.
Video sam po forumu da svi pominju doticnog gospodina Petrovića, da li postoji neka alternativa u Novom Sadu.
Zanima me da li on mozda radi i procene jer nisam smogao hrabrosti da skidam sam narukvice i proverim serijski broj.
U prilogu kacim fotografije, trudio sam se da upecam sve detalje pa cak i ogrebotine.
Staklo je mint bez i jednog traga koriscenja dok se na samom satu vidi da je nosen. Zanima me vase misljenje i potencijalna procena.
Unapred zahvalan!
Bookmarks sajtovi