Satovi ovog proizvođača koštaju koliko i skuplji automobil u salonu. Evo uporedne liste sa cenama polovnih:
Pre-owned Patek Philippe Perpetual Calendar watches buy a pre-owned Patek Philippe Perpetual Calendar watch
Mislim da si odgovor dao i sam.
Satovi ovog proizvođača koštaju koliko i skuplji automobil u salonu. Evo uporedne liste sa cenama polovnih:
Pre-owned Patek Philippe Perpetual Calendar watches buy a pre-owned Patek Philippe Perpetual Calendar watch
Mislim da si odgovor dao i sam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Poštovani ljubitelji i poznavaoci satova,
Završih školu pa sam hteo da kupim sat i potrebna mi je vaša pomoć. Laik sam pa mi svaka vaša sugestija mnogo znači. Sat koji mi se dopada je Tissot Le Locle. Kako nemam dovoljno novca da odem u radnju i kupim isti, a iskočila mi je prilika na oglasima, interesuje me da li je prikazani sat kopija ili original?
Hvala unapred.
Croissta dobro dosao na forum.
Fotke bi trebale biti bolje, meh. se ne vidi, folije sakrivaju detalje itd.
Na WUS-u postoji tema o ovom modelu i ni oni nisu sigurni sta je sta. Rekao bih da se izlazes riziku.
Da li ima neki časovničar u Novom Sadu koji bi mogao utvrditi da li je kopija ili nije? I da li se usluga takve prirode naplaćuje?
Hvala unapred.
Za Novi Sad ne znam..ali neko ce ti naposati. U Bg se ne naplacuje provera originalnost. Makar tamo gde sam ja bio..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Preko puta limanske pijace,znači u bul.Cara Lazara u prizemlju one zgrade pored spratne garaže je časovničar Damir Simović,on može da ti pogleda sat i ustanovi da li je original,to se ne naplaćuje. Samo odnesi kod njega taj sat i odma će ti reći kako stoje stvari.
Poslednja ispravka: don Alberto (18.2.2017. u 7:09) Razlog: greška u pisanju
Hvala svima na pomoći. Ipak sam se odlučio da kupim sat u radnji.
Stojane bas ne znam....gledao sam i nisam bas video isti. Buni me ova narukvica....na koroni uglavno se vidja znak M. Ovako nisam video. Vidi po oznakama od pozadi...jer mora da izadje isti sat....bas sam.sumnjicav sto.se ML tice ali ne mogu da tvrdim nista.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
sta je ovde u pitanju ? Nisam nesto upoznam s bvlgari satovima
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi