Sa ovih slika niko ne može tvrditi šta je u pitanju. Ako je ovo sa oglasa ja bih ga zaobišao zbog loših slika (imam sumnju da nešto muti, originalnost, oštećenja,....)
To je ovaj sat: Citizen AN7027-58A - New Zealand Best Citizen Men's Collection Online Watches from Bodying.co.nz
Citizen satovi,samo što je ovaj sa crnom pločom.
Slika je losa.u novom sadu ima dobrih casovnicara pa svratite do nekog da pogleda pre trgovine i problem resen.
meni smrdi da repliku, ali k'o sto rece jagos - pravac kod casovnicara.
ne kupuje se takav sat samo na osnovu ovakve slike!
jole777 kaže:
Hm, koliko skapirah poenta je postavljati svoje slike, ali kako su i drugi to činili, i ja ću postaviti slike sa oglasa za sat čija me verodostojnost interesuje. Tj postavljam link za oglas na ovom sajtu. Takođe me interesuje kolika je realna cena ovakvog originalnog polovnog sata u Srbiji.
Polovni satovi - Svet Satova
Uvek treba proveriti kod casvnicara kad kupujes polovan skupocen sat, pa te i ja savetujem isto kao Vladan. Ali mislim da su sanse da je replika gotove nikakve. A cena mislim da je realna i po meni je ovo sat u top 5 kupovina sa berze, kad se uzme sve uobzir. Naravno ti kupujes ne mi , tako da sam moras da odlucis i proveris sve sto te zanima na vise strana . Veliki pozdrav
Da li je sat sa oglasa original?
Breitling
Bookmarks sajtovi