Što se Festine tiče, moj chrono bike 2012 se pokazuje odlično, bez ikakvog klimanja kazaljki ili drugih problema. Veoma pristojan kvarcni sat.
Međutim, za te novce, ja bih se pre složio sa svima koji su ti pre mene ovde preporučili neki automatik. Pošto na osnovu Festine zaključujem da voliš robustne i sportske satove, pridružiću se preporuci da za te pare uzmeš Monstera. I tu mogu da ti dam ličnu preporuku, sat je stvarno predivan i za te pare dobijaš sat koji se po meni može meriti sa dosta skupljim primercima. Ali tu nije ništa novo, i to će ti jako mnogo ljudi odavde reći.
Ovaj Citizen automatic semi skeleton koji si dobio kao predlog je recimo meni jedan od satova koji golica novčanik već neko vreme, s tim da bih ja odmah skidao s njega kožnu narukvicu. Doduše ne znam koliko ti se uklapa u stil, opet sudeći po tvojim predlozima.
Ako nije bitno da li je sat kvarc ili mehanika, a treba da bude nabudžen i upadljiv, je bih gledao i Citizenove Nighthawk modele, kao što je neko već predložio.
Bottom line, da sam ja u toj situaciji, sa toliko para, i zavisim od onoga što je po radnjama (osim ako si za varijantu naručivanja preko neta), ja bih uzeo Monstera, i još bi mi ostalo para za neki dobar "zimski" kaiš.
Bookmarks sajtovi