Pozdrav svima!
Planiram da kupim sat do 200e ali mi je najveci problem to sto sam mrsav i imam veoma tanku ruku te mi vecina satova stoji smesno. Koje satove biste mi preporucili a da su nesto manjeg precnika nego ostali?
Pozdrav svima!
Planiram da kupim sat do 200e ali mi je najveci problem to sto sam mrsav i imam veoma tanku ruku te mi vecina satova stoji smesno. Koje satove biste mi preporucili a da su nesto manjeg precnika nego ostali?
Prvo dobro ti nama dosao, a kao drugo da bi ti dali neki predlog moras da nam das osim cene i velicine i ostale smernice tipa:automatic ili quartz,diver-sport-chrono ili dres varijanta
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Neki od 38 do 40 mm prečnika
@ daniloantic
Seiko SGG715P1 Izvoli, druze.
Ovaj sat ima mali precnik, savrseno je citljiv, savrseno ide uz svaku odevnu kombinaciju, ima datum i dan, safir, lepa metalna narukvica, 100 M WR i Seiko je tako da je o kvalitetu suvisno govoriti. Mislim da je to to.
Uzivaj... I jedi malo vise!
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
^ Onda juri Orient Bambino. Bolje od toga za tte pare tesko da ces da nadjes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tu se slazemo da boljeg nece naci a mozes da pogledas i neki seiko
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
ne bih ja rekao da imaju manu!nego jednostavno kostaju toliko zavisi od modela do modela!
Bookmarks sajtovi