jedno pitanje vezano za seiko monster, ako bih skinuo metalnu narukvicu i stavio narandzasti nato kais, za koji novac bih mogao da prodam narukvicu i koliko lako bih mogao da je prodam
jedno pitanje vezano za seiko monster, ako bih skinuo metalnu narukvicu i stavio narandzasti nato kais, za koji novac bih mogao da prodam narukvicu i koliko lako bih mogao da je prodam
Nemoj da je prodajes,trbeace ti kad tad,meni je Monster lepsi na metalnoj,
Original Seiko Bracelet for SKX781 SKX779
Evo za onaj J.Springs Ručni sat J.Springs-BEB075 - Poklon Dućan
Milane nemoj prodavati metalnu narukvicu trebat ce ti sigurno kad tad, osim ako ni bas nije potreban novac za NATO kais, a i nije nato skup 10-15e
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 18:48)
pravim nekakvu racunicu da li da porucim sada ovaj monster dok je na snizenju i da prodam narukvicu, u tom slucaju bi me kostao samo 150-160 evra, ali meni metalna nikako nece lezati, probao sam, zglob mi je malog obima, a ruka koscata, dok orange monster na orange nato kaisu mnogooo lepo izgleda
A gde porucujes,jel Sense?
Dobro to, ja sam mislio da ti vec imas Moster kod sebe pa oces da prodas narukvicu. Ako si vec probao kako ti stoji kupi Monster na gumenoj narukvici preko neta Seiko Divers Automatic 200m Rubber Strap Orange Monster SKX781K3 oko 140e i poslije dokupi NATO.
EDIT: Mada ne znam koliko je to pametno racunica je skoro isto kao tvoja samo ne znam ako ti naplate carinu i porez ispanuce gore nego ta tvoja racunica. Jedino ne znam koliko ces lako prodati tu narukvicu na netu je oko 40-50 $
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 19:49)
porucio bih preko sense, sa linka koji si malopre postavio, na velikom je snizenju, nema nista bolje za 150-200 evra od ovog, ovo je isto dobra kombinacija, 148 evra izadje neto
Poslednja ispravka: Милан Милановић (12.5.2013. u 19:50)
Mislim da je najbolji predlog dao Darko,naruci sa gumenom narukvicom,sada gledam mala je razlika u cena sa gumenom i metalnom u Sense,ali ako budes kasnije prodavao sat,dobices vecu cenu ako je sa metalnom, i mene si bacio u rebus sada
Poslednja ispravka: marko14 (12.5.2013. u 19:51)
Bookmarks sajtovi