Pridruzujem se cestitkama neka te dugo sluzi i obavezno postavi slike da vidimo kako ti stoji
čestitam,u zdravlju i veselju da ga nosiš
woodman
Hvala svima
Pre svega poz svima, nova sam clanica, nadam se da ima jos zena na forumu Elem, u potrazi sam za satom, pa cu malko da vas smaram ovde, bar sam na pravom mestu. Imam vremena da odlucim, nigde ne zurim, ne trcim da ga kupim, pa razgledam i premisljam se vec nekih mesec dana...
Trenutno su u igri Citizen eco drive i Orient automatik, nista preskupo..Zao mi je sto nisam bila u mogucnosti uzivo ni jedan da pogledam a da mi se svidja, znaci sve je to razgledanje preko neta. Objasnite mi malo koji su pouzdani sajtovi on line kupovine? Posto cini mi se da cu ga ipak morati porucivati od nekud.
Evo nekih modela, pa mi slobodno recite sta mislite o njima...da dodam da preferiram kozne narukvice.
Orient NR1Q003W;
Citizen EW1568-04A FD1036-09D FE1040-05W
Sin mi za petnaestak dana puni 18 godina pa bih želeo da mu poklonim sat koji bi mu ostao za uspomenu. Sat bi trebao da bude mladalački, kako kaže Zela "eksplozivniji". Nisam razmišljao da li da bude mehanički ili kvarcni. Cena ne bi trebala da bude iznad 250 ili eventualno 300 eura. Sin je gledao neke replike Rolexa za 270 eura ali nisam siguran koliko je to pravilan izbor. Ja lično nosim mehanički Seiko (sa "samonavijanjem") već skoro 40 godina i više sam nego zadovoljan.
Pa ja mu svakako ne bi preporucio, kao sto ni nece niko ovdje sigurno, da kupi repliku, koliko god dobra bila ipak je replika i samim tim smece.
Mozda bi mogao da pogledas Victorinox i Certina satove. Takodje je sirok izbor Citizena i Seika u tom rangu
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Dobro došli na forum. Toplo preporučujem nešto od Citizena ili Seika.
Npr.
Citizen Nighthawk satovi - sve verzije
ili:
Seiko Solar Herrenchronograph SSC081P1 nur 299,00 €
Ne bacaj pare na rep....!!!!!
Kolege su ti preporucile veliki izbor satova.....ja cu malo suziti izbor. Kako ti vec godinama nosis Seiko i zadovoljan si sa njime (jer ga inace nebi nosio) pogledaj dobro Monstere. Mladi danas vole vece satove, a on ima i neobican dizajn, lep oku. I samim tim ga uvodis u svet mehanickih satova. A ako hoces quartz sat, Festina isto ima lepih modela za mlade, mada bih ja u tom obliku preporucio Citizen.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
B-man, ako je sin gledao replike Rolexa, u tom stilu (otprilike) ima odličan Seiko SNZF15, i varijacije u drugim bojama, a da sve to ne košta preko 20 i kusur hiljada u Sense.
Slažem se sa predlogom za Monstera, ali mi ovo palo na pamet kad sam pročitao taj deo o replikama
Slika sata
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.10.2014. u 22:21)
Bookmarks sajtovi