onda si u problemu ,kao i ostatak foruma
onda si u problemu ,kao i ostatak foruma
Pozdrav svima.Evo, i ja da se priključim malo ovoj temi.Zainteresovan sam da kupim Citizen Orcu na sajtu Sense.Sat je iz 2010 godine,pa me zanima da li to predstavlja " neki problem" ?Problem u smislu što je sat već star tih 6 godina!
Da li je konkretan sat star 6 godina ili govoriš o informaciji sa sajta da je sat dodat u njihov katalog 2010. godine?
Jesi li proverio da li ga imaju na stanju?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sat je dodat u katalog 2010, a nisam zvao da proverim da li ga imaju na stanju!
Jasno ti je da će datum dodavanja u katalog i datum proizvodnje teško da se poklope.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ništa, onda tražiti nešto novije proizvodnje.Takođe sam i gledao Seiko Black Monster 2, isto na Sense sajtu.Trenutno se dvoumim između ta dva.Šta je po tvom mišljenju best buy, od ta dva modela, Vlado?
Pa,ja bih se opredelio za Monstera ali se uzdržavam od davanja direktnih preporuka kod dilema.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma, ok, kapiram.I ja sam više za Seiko, mada nema "greške" uzeti bilo koji od ova dva 😊.Hvala na pomoći, Vlado.
Pozdrav...
Prilicno sam siguran da Orcu nemaju na stanju. Taj model se vec neko vreme ne proizvodi, i skoro ga je nemoguce naci ni kod nekih jakih online prodavaca, a kamoli u sensu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Onda, definitivno, ostaje Seiko Black Monster 2.Između ta dva sam se i dvoumio.Samo se nadam da njega imaju na stanju.Hvala na informacijama.
Bookmarks sajtovi