Koji je sat dobar, kvalitetan i lijepog dizajna, a ove cijene? Volio bi kad bi mi neko pomogao oko odabira sata, tj. da mi pokaze par primjera.
Koji je sat dobar, kvalitetan i lijepog dizajna, a ove cijene? Volio bi kad bi mi neko pomogao oko odabira sata, tj. da mi pokaze par primjera.
Predlazem Seiko Monster
i Seiko skx 007
Mislim da je Seiko Monster najbolji izbor.
Mozes li malo da pojasnis da li ti treba kvarc ili automatik, dolazi li u obzir i online kupovina i jos neke pojedinosti da bi bilo lakse da ti damo savjet, inace predlozi koje su ti dali kolege su sasvim ne mjestu uzmi u obzir te predloge.
Mozda grijesim ali Seiko Monster je kod vas u Srbiji skuplji od 200e, bar sam tako vidio na berzi novih satova na nasem forumu 252e je.
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 17:24)
Zapravo nisam se dobor izrazio. Ja sam mladji momak, pa i trazim nesto "explozivnije" ako me razumijete . Svi ovi satovi su ok, medjutim vise su mi za ozbiljnije i starije ljude. Meni je sasvim svejedno da li je to automatik ili kvarcni ili li samo da je lijep, kvalitetan i dugotrajan
Pogledaj nesto iz Casio Edifice serije to su onako lijepi mladalacki satovi nesto veceg precnika
Edifice
Meni se svidja ovaj model odavno ga gledam ali nikako da dodje na red
http://watchhubs.com/en/casio/528-ca...eqs-a500b.html
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 17:28)
Serija EDIFICE mi je prelijepa, medjutim, sigurno imaju neku manu, cim su 100eura..
Bookmarks sajtovi