Pozdrav, opet ja, interesuje me vase misljenje o ovom satu i gde bih ili kako mogao da ga kupim, imam 21 god i ovo bi mi bio prvi sat.
Citizen Drive from Citizen CTO BU4025-59E CTO
Hvala
Pozdrav, opet ja, interesuje me vase misljenje o ovom satu i gde bih ili kako mogao da ga kupim, imam 21 god i ovo bi mi bio prvi sat.
Citizen Drive from Citizen CTO BU4025-59E CTO
Hvala
Poslednja ispravka: ekser1985 (16.6.2017. u 0:29)
Koliko vidim jedino da narucis preko interneta. Na cenu dodaj postarinu, ako je ima, i carinu i porez kod nas. Ugrubo, pomnozi cenu sa 1.3 da dobijes sa porezom i carinom.
Mozda bi ti ovaj bio interesantan?
https://bomar.rs/citizen-sport-watch-aw0015-08ee
Crn, slican, ne smem bas da kazem isti, oblik kucista, citljiv. Jeste da nema metalnu narukvicu, ali iz mog ugla, kod crnih satova je to plus posto ce se narukvica prva izgrebati i to nece izgledati lepo.
Sto se tice eco-drive mehanizma - nemas sta da brines. Samo mu obezbedi dovoljno sunca .
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ja ne bih . Neko kupuje prvi sat, pitanje je koliko cesto ce ga nositi i sa kolikim pauzama... Kada bude hteo da ga nosi posle par dana morace da ga "mucka" da proradi, podesava vreme i datum pa tako ko zna koliko puta... ogadice mu se sat.
Ima vremena za automatik, nije to najvaznija stvar.
A meni je baš u tome draž.
@ekser1985 - nemoj mnogo da se opterecujes sa automatik/kvarcni. Na prvom mestu je da se tebi sat svidi i da ti uzivas dok ga nosis. Ostalo su sitnice koje ce doci vremenom.
Ovih dana razmisljam koliko sam ja "zastranio". Gledam dva modela, Citizen NH8381-12L i BN-0150-17L. Pre 9 godina bih rekao isti satovi, jedan automatik drugi kvarcni. A danas - bezel nije isti, jedan ima cifer i zakosen unutrasnji prsten drugi samo cifer, kazaljke su malo drugacije, da li mi se svidja samo datum ili dan i datum, da li mi je bolje 20mm ili 24mm za narukvicu, da li mi treba fluorescentna tacka na bezelu, jes da ne ronim, al opet, mozda je zgodno imati 200m,... I tako danima .
Sta hocu da kazem - uzmi sat u kome ces sad, u ovom trenutku, da uzivas. Ako te uhvati virus izmenjaces ih, nadam se, podosta. Ako te ne uhvati - imas sat koji ti je uzivanje da nosis.
Hvala svima na odgovorima.
Ovaj mi se bas svideo na prvi pogled a i manjeg je precnika pa mi odgovara jer imam mali zglob, ali izgleda da ne mogu da ga porucim sa oficijalnog sajta , nudi mi slanje samo u US, rekao bih da je neki noviji model, mozda da sacekam neko vreme pa se mozda pojavi i kod nas ?
Poslednja ispravka: ekser1985 (16.6.2017. u 11:56)
Moguce da ces sacekati i par godina dok ne dodje do nas
Do tad neka utehu pronadje u nekom od raspolozivih modela
Pa ima mozda na e bay pogledaj joma shop logisland ili kako vec mozda salju za srb proveri
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi