Vise bih volio da je elegantnijeg izgleda kao sto je prvi model koji si postavio, samo da ima datum.
Vise bih volio da je elegantnijeg izgleda kao sto je prvi model koji si postavio, samo da ima datum.
Probaj sa "unitas with date". Mozda i neki stariji darwil ili slicno.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ne , nema razloga protiv automatika. Imam dva automatika, želio bih jedan čisto da ga ja navijam, ima mi to nekakvu draž.
Jesi nasao neki da ti se dopada? Mozda mozes neki kineski, Parnis ili nesto slicno? Za 100$, mozda i manje.
Ja sam davno imao Getat-ov automatik, rezerva je bila skoro 60h.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nisam još ništa konkretno našao. Mora biti malo veći , najmanje 40. Ruka i zglob su mi veliki. Želim da bude elegantan ali ne i starački. Nije mi toliko problem cijena ali ne bih išao preko 500e.
Pozdrav kolege, zainteresovan sam za kupovinu nekog automatika. Seiko 5 Sports SNZF17 sam gledao i jos neke u tom cenovnom rangu. Da li moze neko da me posavetuje o tom i slicnim satovima? Da li mozda za te pare ima nesto bolje?
Ja imam taj model, konkretno SNZF15K1, slican. Ne znam sada za koliko si novca ti nasao taj model ali sat je bas dobar za sumu koju sam ja izdvojio. Mislim da neces pogrijesiti ukoliko se odlucis za bas taj Seiko. Znaj da mu je WR100 i krunica nije na zavrtanje.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Video sam na Sense za 25 hiljada dok je u prodavnicama u Novom Sadu oko 34 hiljade. A gledao sam i SNZH57K1 tu je negde i on u tom cenovnom rangu. Spominju se i neki Orient satovi, tipa Ray 2 ili Mako. Pa me zanima koji bi tu najbolji izbor bio?
Na sense obicno ne valjaju cene. Ili nema stanju . Kontaktirao si ih u vezi sata ili info sa sajta?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi