Jes,jes, preciznost je uporediva sa Seiko 8f mašinama(o nekih 10s nema ni govora).
Trenutno nema bolje ponude od Certine kada je kvarc u pitanju.
Jes,jes, preciznost je uporediva sa Seiko 8f mašinama(o nekih 10s nema ni govora).
Trenutno nema bolje ponude od Certine kada je kvarc u pitanju.
Dobro vece postovani clanovi.
Sta mislite o kupovini Seika 5 Automatic 21 Jewels za 11000 din?
SMK543K1
Poslednja ispravka: Elvedin (2.11.2015. u 23:58)
Seiko 5 je uvek dobra kupovina, ali za današnje pojmove 5ice su relativno malog prečnika,
savet ti je da ga probaš pre kupovine i uživo vidiš kako ti stoji na ruci.
Ovde Seiko satovi imaš veliku ponudu 5ica, pa baci pogled.
Licno ja davno merim 5cu military od 42mm. Sasvim je u redu.
Ma kakav mail, tu su spori. Telefonom ih nazovi i proveri.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pošto mi se čini da ovde pričamo i Sense, samo bih pomenuo: s njima uvek primarno na telefon. Slaba vajda od mejlova.
Edit: preteče me Rus
Poslednja ispravka: araphel (3.11.2015. u 10:13)
I mene taj mali precnik trenutno odvraca od kupovine. Ali imam dosta ogromnih satova i sa po 50mm. U moru tih satova trenutno trgam za takvim Seikom i Rolexom sa nekim Etinim mehanizmom, nazalost, jer za orginal nemam novca.
Kopiju Rolexa ili bilo kod drugog sata zaboravi. Ne samo sto je rasprava o njima zabranjena na forumu, vec zato sto je to djubre.
Bolje kupi pravi Seiko, ili bilo koji pravi sat. Sto se precnika tice, iako je trenutno u modi nosenje zidnih satova na ruci, te petice su itekako nosive.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Znam da je zabranjena, i pomalo bi me bilo sramota da nosim to na ruci. Ipak je kvalitet na orginalu. Ovaj sto sam nasao je prelijep, dani na spanskom i engleskom jeziku, zeleni cifer boje smaragda, unutar cifera Seiko 5 pecati...
Vidi se mehanizam, providan poklopac, prelijep. 37mm.
Poslednja ispravka: RUS (3.11.2015. u 12:54)
Bookmarks sajtovi