Kao sto rekoh, moze i 100, ali sa 200 ne razmisljas. Mozes da plivas, da ronis...da radis sta hoces.
Kao sto rekoh, moze i 100, ali sa 200 ne razmisljas. Mozes da plivas, da ronis...da radis sta hoces.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima.Trebaju mi vasa misljenja o satu CASIO EFR -101L-1AVUEF
Pretraga kaže da ne postoji sat sa takvom oznakom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bugarska, utočište retkih Casia. Ma preskoči, možeš bolje modele da uzmeš za malo više para.
Ja bih preko ove stranice uzeo Detas satovi Tuzla - Servis i Prodaja - Casio - EFR-101L-1AVUEF
Djordje 380
Ja mislim da je to sat koji vredi 80 evra i sa kojim ćeš biti zadovoljan.
Ako ti se sviđa kako izgleda ne vidim razlog za izbegavanje.
Proveri samo sa prodavcem kako stoje stvari sa garancijom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma dobro, zezao sam se ja malo pa ono, ako si baš rešio... Ja ti pričam iz mog iskustva, uzeo na keca Casio koji mi se svideo, posle sam ukapirao da za malo jače pare mogu mnogo bolje, ovi Casio modeli su ono, nit smrdi nit miriše. Izrada meh, iluminacija baš slaba, kožna narukvica pitanje kakva je... Nemoj me shvatiti pogrešno, samo dajem savet.
Šta znam, pročesljaj oglase, za malo više para, neki bolji Casio tipa 527, uglavnom ta serija 5xx je dobra, Festina, ne znam kako je stanje sa Citizen modelima kod vas, kod nas u radnji ima baš finih modela za 14000...Seiko 5 modeli su 10000 dinara kod nas, lep izbor ako ti ne smeta malo manji prečnik... možda da naručiš sa nekog sajta, jeftini a fini satovi su Bambino, Mako, Esteem... Sa creationwatches.com ili dutyfreeisland.. Iz Kine Parnis za oko 100€, imaš omaže raznih modela, Panerai, Submariner, B-Uhr... Amfibije su vrlo jeftine, naručuješ sa Meranom sajta iz Rusije... Imaš jedan lep klasičan Seiko dress, Neo Classic, na akciji na watchhubs za 70 evra... A ima malo jače hardlex staklo i finu čeličnu narukvicu... E o tome sam ti pričao. Zavisi sve kakav tip tražiš, jesi li gadljiv na oglase i naručivanje...ja sad nikad ne bih kupio u nekoj radnji ovde, ne toliko zvog viših cena koliko nezanimljiv izbor.
Još da dodam, glupo je ja da ti nešto pričam, nisam neki stručnjak, samo ti dajem savet da ne jurcaš, pročitaj nešto ovde, ili gde god, razmisli još nekoliko dana, čisto da se ne zaletiš pa ti posle sat bude meh. Evo nekoliko fotografija modela koje sam gore pominjao.
Poslednja ispravka: RUS (27.4.2016. u 20:26)
Bookmarks sajtovi