Dobro,zaista hvala vam...a koliko je sat kvalitetan odnosno da li je pristojnog kvaliteta?
Dobro,zaista hvala vam...a koliko je sat kvalitetan odnosno da li je pristojnog kvaliteta?
Ok je odnos cena kvalite po meni, taj kvarcni mehanizam poprilicno hvale, i niko nije imao vecih problema koliko sam mogao da vidim, meni se sat izuzetno svidja
Ako volis kvarcne satove, i ako ti se dopada estetski to je dobar izbor!
Slažem se sa ostalima, sasvim dobra kupovina.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala vam svima na pomoci...Ako moze jos par informacija...Koja je jos dobra kupovina polovnog sata do 100-120 evra?Vidim po oglasima da ih ima dosta pa me zanima da li nesto treba odvojiti?I da li su kvarcni satovi slicni i nema neke razlike? Seiko satova,polovnih,ima dosta,takodje Festine,naravno Casio-a(mada me nesto odbijaju)...uputite me malo ako moze...Hvala
Casio za 100-120e, mozes nov da kupis.
Ujedno to bi ti bila i moja preporuka za sat u tom cenovnom rangu.
Znam da ima novih za te pare ali mi se nesto ne dopadaju bas,fizicki izgled...ne razumem se za unutrasnjost...Ono sto me jos zanima je da li recimo ima razlike izmedju Seiko modela koji sam spomenuo u prvoj strani i recimo Seiko 7t32-6g40?Naravno,mislim na unutrasnjost i kvalitet...I kakve su Festine u odnosu na ova dva proizvodjaca?
Moras da kazes koji te konkretno model interesuje.
Ovo je kao da pitas da li je bolji Audi od recimo VW.
Aha,ok...pa recimo svidja mi se Festina F16481-4....taj Seiko 7t32-6g40....Seiko 7T94-0AH0....tu i tamo Casio ef-539d-1a....Casio Ef-547D-1A1....Festina F16298....
Bookmarks sajtovi