Pozdrav,recite mi da li postoji Seiko sa rimskim brojevima,bez luminacije,sa oznakom 7t32-7c60 ili 7c80 ?
Da li je u pitanju kopija ili ipak nije? Kako to saznati?
Hvala
Pozdrav,recite mi da li postoji Seiko sa rimskim brojevima,bez luminacije,sa oznakom 7t32-7c60 ili 7c80 ?
Da li je u pitanju kopija ili ipak nije? Kako to saznati?
Hvala
Najbolje je da postavis dobru sliku, bez dobre slike tesko da ti neko moze pomoci.
Kao sto rece postovani kolega,da bi videli i ustanovili da li je ili nije replika,najbolje da postavis neku sliku.Po mogucnosti kvalitetnu.
Inace,Premier serija Seika je karakteristicna po tome sto je veliki broj modela sa rimskim brojevima.
Pozdrav.
Koliko ja vidim (doduse, na telefonu), sat je ok!
jole777 kaže:
Cini mi se da je sve ok...
Deluje ok
Deluje ili? Inace da li nesto specificno treba da pise na poklopcu ili ne? Pise nesto kao 7t32-7c60 ili 7c80...sta je to i da li ima veze sa originalnoscu? I da li ima veze sto su rimski brojevi jer ja nisam video Seiko sa takvim ciframa...uglavnom su one crtice sa luminacijom...
Evo pronasao sam sat isti kao tvoj.
http://www.chronograph.com/store/mli...idproduct=1222
A ovo 7t32-7c60 je oznaka mehanizma.
seiko roman numerals watch kucaj na googlu i videces ih mnogo Kad kazemo da deluje ok, to znaci da na osnovu fotografija ne mozemo da uocimo znakove koje bi nas uputili na to da je replika Ono sto mozemo da ti kazemo sa fotografija jeste da je sat vrlo verovatno ok , za podrobnije provere ga odnesi kod casovnicara Veliki pozdrav
Bookmarks sajtovi