Imam mehanicki sat koji je za struju,menja skupu i jeftinu struju,kozna koliko sam ga puta poslao na servis u eps i posle nekog vremena stane i mnogo se cuje,popravka je 1500 dinara,kozna da li oni bot. uopste popravljaju to...
Imam mehanicki sat koji je za struju,menja skupu i jeftinu struju,kozna koliko sam ga puta poslao na servis u eps i posle nekog vremena stane i mnogo se cuje,popravka je 1500 dinara,kozna da li oni bot. uopste popravljaju to...
Nosio sam ga u servis, ko zna koliko puta,uopšte ne poprave kako treba, nije ni cudo kakve botove epsu imamo...
Zna li se odprilike koliko je servis za 2824-2
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
next year at this time I'll be a millionaire
Zavisi koji sat je u pitanju kao i koji sajdžija.
dobro to znam...ali odprilike
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
next year at this time I'll be a millionaire
ja sam nailazio od 50-200 evra.
Poslednja ispravka: don Alberto (23.3.2019. u 11:17)
Pozdrav, imam Orient CFT automatik, mehanizam 46R40. Sat je star dosta godina, ali nije puno nosen, na pocetku je sve super radilo, kasnio nekih 7s dnevno. Sad vec ima dosta veliko kasnjenje ne znam tacno, ali vise od 40s dnevno, mozda cak i vise od minut dnevno, i ako se ne nosi dodje do pola rezervne snage i tu stane, znaci ne moze da stoji onoliko koliko je predvidjeno vec duplo manje. Sad posto je star vise od 5 godina, pretpostavljam da mu treba servis, podmazivanje itd. Ima li neko da preporuci dobrog majstora za to? I ako neko zna koliko bi to kostalo otprilike.
Beograd, Kostic-Dojcinovic, Časovničarska radnja Kostić-Dojčinović
Bookmarks sajtovi