Znam ja kako se koristi tachymetre na "normalnim" satovima nije u tome problem nego ne znam kako da ga aktiviram na ovom mom ako mogu da kažem satu.
Послато са HTC One mini 2 уз помоћ Тапатока
Znam ja kako se koristi tachymetre na "normalnim" satovima nije u tome problem nego ne znam kako da ga aktiviram na ovom mom ako mogu da kažem satu.
Послато са HTC One mini 2 уз помоћ Тапатока
Ako centralna sekundara nema funkciju u toku štopovanja - tachy skala je beskorisna (khm Invicta khm) . A koliko sam te razumeo, taj sat nije ni hronograf, tako?
Video koji ukratko objašnjava telemetar skalu.
Video o koji objašnjava za šta se sve može koristiti tahimetar skala.
Poslednja ispravka: skydrummer (14.2.2017. u 22:36)
Eto kad je tema tu da pitam.
Molim nekoga da mi objasni na što se odnosi pojam "završna obrada" kod satova.Čitam često recenzije satova i uvijek je tu
taj nezaobilazni pojam.Nešto u stilu "sat je dobar al mu završna obrada nije" ili pak "završna obrada na visokom nivou" itd..itd..
Imaš gradaciju. Od vintage Rusa koji su pravljeni ko da ih je sjekirom cijepao pijani Ivan u 3 ujutro do Grand Seika koje je radio beskrajno strpljivi Mr. Hashimoto pa je polirao okvir za datum od 0,8 mm debljine u visoko zrcalni sjaj a stranice od 0,7 mm visine satinirao pod 45 stupnjeva.
Ukratko .. Stanje površina na satu, ciferu, kazaljkama, da li su rubovi dobro obrađeni, da li su površine dobro polirane i brušene, da li svi dijelovi nalijezu jedan na drugi,... Ima tu sto faktora..
jasnije.
hvala
Bookmarks sajtovi