Luminacija,dobra ilustracija,čitanje prava uživancija,ma odličan tekst ja ga pročitah na exi ne bih dalje da rimujemvel pozz svima!!!
Luminacija,dobra ilustracija,čitanje prava uživancija,ma odličan tekst ja ga pročitah na exi ne bih dalje da rimujemvel pozz svima!!!
A zato tebe nema na forumu vec nekoliko dana
Odlicno, stvarno odlicno. za 10!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Au, kakav tekst! Ostao sam bez teksta.
Anbeast svaka čast na tekstu! Veoma interesantno i informativno štivo!
Batko,super tekst!
Ono svjetleće drvce mi je extra!
Možda nešto smislim za sledeću novu godinu!
^ Pa kad ti sleti avion u dvoriste, posto se izgubio po magli, ti okrivi bradu sto ti je dao ideju
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svaka cast na tekstu odlicno Bravo !!!
Pa to drvce je nesto sto bi neki pajac poput mene svakako uradio kad abi mu pod ruke dosla kantica sa svetlecom bojom
A jedan drugi pajac, imenom Piter Dzekson, je u filmu LOTR luminsecentnom bojom ofarbao Minas Morgul da bi mu dao onaj specificni, zastrasujuci odsjaj Nema veze sa satovima, ali sa luminescencijom ima
Gospodo (i damo) HVALA na podrsci!!! Uvek porumenim kad me hvale
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Svaka cast za tekst.
Sve cestitke! Odlican tekst! Ujedno ovaj tekst da je mnoge potrebne informacije o luminaciji kod satova. Moje pitanje bi bilo: Koliko vam je bitna luminacija, i koji tip luminacije biste vi odabrali?
Bookmarks sajtovi