Taj Longines je vrhunski kvarc.Mislim da cak ima i onu funkciju kojom te sekundara upozorava da ti je baterija pri kraju.
Taj Longines je vrhunski kvarc.Mislim da cak ima i onu funkciju kojom te sekundara upozorava da ti je baterija pri kraju.
G je najeftinija varijanta ili neki od Casio analognih divera.
@Zenith
Mislis na EOL, ima, sve sam ja proverio, i da sam imao ko da mi donese sat, ne bi diskutovali sada o vibracijama
@Hadzi
I ja sam tako planirao da uradim, ali ne ide mi G uz elegantniju garderobu, a ja sam jedan od onih snobova koji na posao idu sa skuterom, sa sve kosuljom
Samo jedna rec... Kontinuitet...
EOL funkciju imaju i pojedine Ronde od ~ 30$, tako da ta funkija i nije nesto revolucionarno...
Inače, zasto ne moze G uz košulju, ako se tebi recimo svidja. Gde pise koji sat uz koju garderobu ide Ako idu odelo i kravata uz skuter i kacigu, ide i G
Inace, to su satovi u koje se covek zaljubi tek kada ih pocne nositi. Ite kako bih ga nosio uz kosulju
Hadzija, ja sam vozio dosta dugo Suzuki DR600 Hard Enduro, naravno 99% voznja po gradu.
A sat je Citizen sa miyotom 8200.
Nije mu bilo nista, ali sve je moguce, valjda se tako zalomi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
7s je poznat po finom odstupanju od "drhtavice"! Ne mislim da su svi mehanizmi takvi,a i napisah da sam bicikl vozio-tu su jače vibracije.
Nemam nista protiv kvarca, cak mi nekada prija da se "odmorim" od mehanike tj da se malo uzelim tog zvuka rotora itd.
Pored tacnosti velika prednost kvarca je i bas u tome sto bolje podnose vibracije udarce itd, npr pre par nedelja mi je sat (kvarc miyota os20) ispao i to dobro, nista nije bilo sat radi savrseno isto kao pre, a npr da mi je seiko5 ispao tako ne znam bas da li bi preziveo to...
Mada ipak kada bih imao priliku da biram izmedju satova iste cene i da mi se svidjaju podjednako uvek bi pre uzeo mehaniku
Vjerovatno bi preživio samo bi bilo jačeg odstupanja - ništa što se ne bi dalo srediti!
Nasao sam svoj sledeci sat definitivno, samo kad bih mogao da udomim Longines
http://www.breitling.com/en/mobile/m...57#model-64435
Ne trazim dalje nista....
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Bookmarks sajtovi