Zanima me kakva je ovo marka satova? Posto na forumu nisam nasao jos uvek neku temu o njima. Konkretno ovaj model Zodiac ZO6900
Zanima me kakva je ovo marka satova? Posto na forumu nisam nasao jos uvek neku temu o njima. Konkretno ovaj model Zodiac ZO6900
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma video sam pa zato i pitam jer nikad nisam iskreno ni cuo za taj sat ni video da ga neko nosi
tako je u bpm daje popust na odredjene modele zodiac satova 50 %.....ima interesantnih modela...
LEMI
ima članova sa zodiac satovima,zadovoljni su sa kvalitetom.inače švajcarska marka,ako se dobro sećam otkupio ih je fossil,proizvodnja je i dalje u švici.
(možeš u polje za pretraživanje na ovom sajtu da ukucaš zodiac i pogledaš rezultate)poz
Procitao sam ove tekstove na forumu,po njima bih zakljucio da Zodiac nije to sto je bio nego je pao za stepenik nize
Moje misljenje je da je za te pare to super sat ! (govorim konkretno o modelu iz prvog posta)
Ja samo mogu da kažem da moj brat nikad nije prežalio svog Sea Dragona kojeg je u pijanstvu izgubio.... I meni se mnogo dopadao taj sat, bio je odlične izrade i bez problema radio sve dok nije dobio noge. Lično mi se njihov dizajn dopada, a bez obzira što ih je kupila Fossil grupa, mislim da nisu još spali na nivo samih Fossil satova. Možda grešim. Ako je 50% na neke od modela onda bih ja to smatrao sasvim dobrom kupovinom.
Bookmarks sajtovi