32Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Longines hydroconquest
Ok,
Nasao sam automatik za 1070e valjda ce dati neki popust, sto se tice ova dva modela koliko kapiram samo je estetska razlika
-
Ni blizu - prvi ima dodatnu funkciju - štopericu. I kao što kolega reče - samo automatik za te pare .
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (6.9.2019. u 10:31)
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Automatik od 1070e je 41mm ,sto mi isto odgovara samo da nije 39mm on mi je onako deciji, a i ya ovaj novac mislim da ne mogu bolji sat da nadjem
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
sat je stigao, kuciste 44mm, Baron, poslusao sam te stvarno izgleda fenomenalno, ali primecujem odstupanje na 24h od 5 sekundi, vec ga moram reklamirati
-
Taj mehanizam nije Chronometer, tako da je to odstupanje od 5 sec/24 h sasvim dobro i ne podleže garanciji,jer je unutar deklarisanog odstupanja za taj mehanizam.
Omega rules !!!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Preterao sam, tacno 3 sekunde na 24h, znaci nista...., e jbg trebao sam chronometer model
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Kakva su vasa iskustva sa L633.5 mehanizmom.Imam ga 10-ak, uzeo sam polovan, u pocetku sam bio malo sumnjicav, ipak je polovan sat u pitanju ali vidim da posle ovih 10 dana zuri nekih 7-8 sekundi.Sat ne skidam sa ruke osim kad spavam.Prezadovoljan sam.
Poslednja ispravka: sasa14 (15.1.2023. u 21:14)
-
L633.5 bi trebalo da je ETA 2824 u top verziji. Imam tu top ETA u stowi 2 godine i skoro sam bas merio prosecno odstupanje nakon 5 dana nosenja na +0.5 sec/dan. Osim slabe rezerve snage, nemam sta zameriti. Radi super, a stowina verzija i izgleda super
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Tako sam i ja procitao, da je Longines doradio ETA 2824.Meni ta slaba rezerva ne smeta zato sto ga ne skidam a dobra stvar je sto je servis prilicno jeftin, 50-ak evra.Dugooooo cemo se druziti on i ja.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi