44Likes
-
-
re: Longines HydroConquest L.642.4.56.6, varijacije modela?
Mislim da nemas sta brinut , isti je to sat Longines ima modele gdje na nekim satoima doda poneku stvar tako i sa dubinom , ako je ducan uredu i sast original nemas sta brinut to je jedna od najisplativijih kupnji za te novce.Nadam se da je i cijena povoljna
-
Quartz modeli imaju dubinu a na automaticu je i natpis automatic , mislim da je na donjem linku greska u natpisu automatic na oglasu poslikan je quartz model
-
Mislim da je sector77 u pravu, to na slici je verovatno kvarcni model L3.640.4.56.6
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
Isti je to sat, najvjerovatnije.
Tako je i kod mene bilo slicno sa Legend Diver-om.
Ne znam zasto rade takve stvari u Longinesu, ni meni se ne svidja.
Moj sat su prvo napravili bez datuma, pa s datumom i ispod pise automatic, 30bar(300meter)
Pa sad prave bez ovoga 30bar(300meter), samo Automatic.
Po meni vrlo neozbiljno, i unosi zbunjenost medju kupcima.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Bojim se da se ovdje radi o quartz modelu (opis ispod ftg je po meni od automatic sata: copy/paste na neodgovarajuću fotografiju).
-
Re: Longines HydroConquest L.642.4.56.6, varijacije modela?
Na novim modelima pise 30bar(300meter), naravno, rec je o istim casovnicima kao i na onima gde pise 300m/1000ft.
Inace, navedena slika nije u skladu sa podacima ispod nje. Na slici je kvarcni model a podaci su od automatik sata !?
Podatke o automatik satu imate na Official Longines website - Longines Swiss Watchmakers since 1832.
Na automatik satovima iz HydroConquest kategorije obavezno stoji natpis AUTOMATIC u suprotnom je kvarcni model.
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke