Čestitke, prelep sata i u zdravlju ga nosio!
Čestitke, prelep sata i u zdravlju ga nosio!
meni nekak skazaljke i remen ne pašu za taj sat
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Naročito kazaljke,po meni najveći tj. jedini minus ovog sata
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Fantastičan.
Meni se baš sviđa. Više volim aviatičare od divera, al ovaj je baš baš. Sve čestitke.
evo malo povjesti o ovom satu ,LONGINES legend diver no date pripada kolekciji heritage, to je kolekcija koja radi obnovljene stare modele longines satova longines je ranih 50 radio instrumente za razne stvari a medju njima i mjerne uredjaje za podmornice, tako je mislim 1953 napravio podmornicu Trieste i u njoj postavio svoje mjerne instrumente, vidjevsi da mogu radit kvalitetne mjerne instrumente za podmornice 1960 su dosli na ideju napravit prvi ronilacki longines sat za ronilačke entuzijaste.... ovo je malo redizajniran model a poslije njega postoji model sa datumom koji je izasao prije 2ili 3 , godine ako se ne varam , vecina ljubitelja ovog sata preferira verziju bez datuma zato sto je originalnijeg izgleda , ako grijesim molim da me netko ispravi ili jos ponesto doda. nadam se da sam malo pomogao u shvacanju povijesti sata. evo jedna moja slika sa tekstom iz longines knjizice , hvala puno na lijepom komentaru
em volim longines em ovaj je jedan od najlepsih.ma odusevio me sat.
^
Pravi vintage look. Odlicno
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Sektor77
Dobar sat,dobra narukvica,dobro ti stoji...Šta ćeš više?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvala svima
Bookmarks sajtovi