hvala , Vladan 156 ks u kombinaciji sa gradskom voznjom i 1680kg na kraju i nije puno.....
hvala , Vladan 156 ks u kombinaciji sa gradskom voznjom i 1680kg na kraju i nije puno.....
Svaka cast,imamo slican ukus,crn cifer,pa jos Longines,ne razbijaj glavu koji mu kais lepse stoji. Ovakvom satu da stavis i okovratnik seoskog dzukca,mora lepo da mu stoji. Jednostavno sat zraci lepotom,pa jos crn cifer,uf ubode me u slabost moju....crni ciferi. Da ga nosis u zdravlju i praunuk da ga nasledi !!!!
Sve su lepe, osim ove Nato, možda su praktične i jeftine, i baš zbog toga ne idu sa finim satovima.
Lijepe narukvice.
I ja imam isti sat, doduse, moj je verzija sa datumom, testiram preciznost, zadnjih desetak dana, svako jutro oko 7:30 ga provjeravam, sedam sekundi brza, kakva je situacija s tvojim?
Ja sam zadovoljan sa ovih 7 sekundi.
Longines L633 automatic baziran na ETA 2824-2,dobra klasika
next year at this time I'll be a millionaire
jasno..hvala!!!
Da se pridruzim i ja cestitkama, ovaj Longines je prelep sat, a mislim i da je dobra kupovina. U zdravlju ga nosio!
Sat je fenomenalan i prelijep. Jedino mi se ne sviđa žuti kožni remen.
E da, ali ko priča o remenu kad je sat fantazija!
Poslednja ispravka: VLADAN P (31.10.2012. u 16:38)
Cini mi se (ispravite me ako grijesim) da bi automtike, barem ovaj moj, trebalo jedan dan nositi, a drugi otavljati u stanju mirovanja
Tokom nosenja ubrza tih 5-7 sekundi, i onda tokom 24 sata "stojanja" uspori 4-5 sekundi.
Znaci dva automatika i savrsenstvo, za svaki drugi dan
A satovi skoro pa tacni
Meni je malo dosadno pa piskaram, ne zamjerite
Bookmarks sajtovi