Prelep i jako kvalitetan sat.cestitam.mnogo mi se svidja ako nije tajna koliko je kosto.inace nosio bi ga i na koznoj i na metalnoj narukvici lep mi je svakako.
Prelep i jako kvalitetan sat.cestitam.mnogo mi se svidja ako nije tajna koliko je kosto.inace nosio bi ga i na koznoj i na metalnoj narukvici lep mi je svakako.
I mozes da nadjes ili da ti se napravi kod majstora puga karukvica kozna koja je slicna tvojoj....sto bi trazio original koznu..i ona ti je skupa a da ne govorimo koja je razlika izmedju Pugove i obicne kozne....razmisli...sto ti dodje ako upropastis dveoriginalne kozne nego li da kupis metalnu...
next year at this time I'll be a millionaire
Pogledaću da li ima neka odgovarajuća kožnanarukvica da je dobrog kvaliteta.
hvala na predlozima, stvarno mu ne ide metalna narukvica (skroz drugi sat!)
ufff
U zdravlju ga nosio!
čuo sam se sa pugom za narukvicu, dogovorićemo da napravi neku samo da odlučim kakva da bude
hvala na lepim željama
Upravo sam porucio Longines Admiral Steel Black Dial Alligator Black Leather 1 941 - WatchOnWatch.com longines admiral L36684560. Zna li ko nesto vise o mehanizmu koji je u satu nadam se da sam napravio dobar izbor.
Tu je,valjda, Automatic ETA A07 171, L704 calibre, 16 ½”’, 24 rubies, 28,800 vib/h, 46-hour power reserve ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeste, L704 je u njemu.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi