Razmisljam o ovom satu, kakva su Vasa misljenja
Model: L2.717.4.78.3
you tube link
Razmisljam o ovom satu, kakva su Vasa misljenja
Model: L2.717.4.78.3
you tube link
Poslednja ispravka: dragon (16.3.2011. u 22:29) Razlog: ubacen you tube video
Jako lep sat sa interesantnom i na oko jako ugodnom komplikacijom. Lepo je videti i uživati u kompleksnim mehanizmima međutim, posle svega što sam pročitao, video i čuo savetovao bih ti da izbegneš satove sa ovakvim komplikacijama jer su podložniji kvarovima i "bolestima" i da pažnju usredsrediš na kupovinu sata sa što jednostavnijim mehanizmom.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat je perverzan, meni jedan od boljih (lepših) u tom cenovnom rangu...
Komplikacije su me i privukle.
Nisam uspeo da nadjem komentare sa eventualnim bug-ovima za ovaj mehanizam, dragon posalji mi linkove ako si negde nasao.
Vizuelno, sat je prelep, a komplikacije su za postovanje...... Retrogradna sekundara, "to je nesto"
Da vizuelno je prelep...probao sam ga u Uscu ja mislim...i dobar precnik i otmeno izgleda...sad mehanizam..Dragone sve se da srediti...ajde ne preteruj...
jok seiko da uzme neki
next year at this time I'll be a millionaire
^ neki seiko retrograde??
Milane, ja nisam nigde pomenuo Seiko niti sam preporučio ovog proizvođača tako da se opusti malo!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ljudi opusteno......
Evo o cemu razmisljam, retrogarde mehanizam L698.2 - los/dobar
Moje pitanje svima: da li neko zna forum/site gde su komentarisane eventualne "decije bolesti" mehanizma
Ajde, pomagajte.........
Seiko mi ne dirajte
A sad,ozbiljno....I ja sam video taj sat,meni se samo to ne dopada da su dosta nečitke,zbog presijavanja,info o datumu,danu i onaj am/pm indikator.Ne znam što to nisu ostavili u nekoj mat varijanti.
Ne svidja mi se ni taj "hrono" look sa onim tasterima....
me mogu...sav sam napregnut...
uh
Seikoooooooo
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi