Jaquet Droz The Signing Machine Is Mobile Phone Sized Autographer
Jaquet Droz The Signing Machine Is Mobile Phone Sized Autographer
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baselworld 2014 Releases
PETITE HEURE MINUTE RELIEF HORSE
Kineski zid, godina konja, svima nam je jasno kom je tržištu prevashodno namenjen ovaj model sata...
Jesu kitnjasti i za Kineze, ali svaka im čast, stvarno su majstori.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zbog klipa koji je RUS postavio necu se truditi da pravim temu sa istorijom i opisima kompanije i proizvoda Jaquet-Droz, ali je ovaj proizvodjac stvarno neverovatan. Zapravo, usudicu se da kazem da je u smislu inovacije i vizije jaci od najvecih proizvodjaca danasnjice, primer Jaquet-Droz Automata, tri figure koje je napravio jos pre 1800 godine, koje su mogle da sviraju, crtaju i pisu respektivno, i to potpuno autonomno i sa dosta ozbiljnom preciznoscu. Pre 1800 godine ! Smatraju ih jednim od ranih kompjutera.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Potpuno delim tvoju oduševljenost ovom kompanijom, potpuni su genijalci i nisu im svi satovi kitnjasti, mene ovaj ostavlja bez daha https://www.youtube.com/watch?v=IvHMk5KMr4s , cifer mu je od Oniksa, a ima verzije naravno i u belom zlatu koja je meni lepša od ove.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
GRANDE SECONDE QUANTIEME IVORY ENAMEL (ANIMATION)
Jaquet Droz Ateliers d'Art Video On Watch Engraving & Craftsmanship
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi