Meni jedan od najlepsih Rola, majstorica je malkice bucmasta ali zna posao.....druzio bi se ja s njom, normalno horoloski!
Em zna servisirat Rolu, em vozi mecku, em moj cal.
Meni jedan od najlepsih Rola, majstorica je malkice bucmasta ali zna posao.....druzio bi se ja s njom, normalno horoloski!
Em zna servisirat Rolu, em vozi mecku, em moj cal.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
^ Priznaj da si stavio video samo zbog nje
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ti i Rus ste na Vi ?
ma jok, al' je bilo jos na pp....razbojnika koji su komentirali
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
New Rolex Cellini Time
New Rolex Oyster Perpetual
New Rolex Yacht-Master
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vredi pogledati
Rolex Submariner real vs fake
https://youtu.be/0qdk8ixB5OQ
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Interesantno za pogledati. Naime David Khalil autor videa i jedan od dilera Rolexa (nije zvanični diler-AD, nego kupac i prodavac polovnih satova, ovo je njegov sajt Buy & Sell Secondhand Watches | Preowned Rolex, Cartier, Omega, Patek Philippe | WatchCollectors.co.uk ) ima interesantnu tvrdnju vezanu za skidanje nalepnica od strane Rolex dilera (AD). Takođe ima interesantnu tvrdnju vezanu za uslove važenja odnosno ne važenja garancije. Da ne prepričavam pogledajte video.
Zna li neko da li ovo sa nalepnicama rade i kod nas? Priča sa nalepnicama se odnosila na kako kaže "authorized dealership" a ne na "Rolex boutique".
Isto tako tvrdi da ukoliko želite da promenite brojčanik na svom Rolex-u , nebitno zašto to želite, Rolex će vam ispuniti želju kao i ranije i naravno naplatiti. Međutim, sada Rolex traži da uradite i kompletan servis sata ukoliko je sat stariji od 3 meseca.
Ovde govori o nestručnosti Rolex-ovih distributrea (Rolex dealership). Malo je odužio video, moglo je sve i duplo kraće ali vredi pogledati.
Poslednja ispravka: skydrummer (29.11.2016. u 18:56)
Ovog tipa sam gledao u još nekim klipovima, zna o čemu priča, vredi pogledati.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi