Pridruzujem se. Tag pravi odlicne satove. Malo im zameraju sto koriste Seikovu tehnologiju, ali saradjuju sa najboljima
Pridruzujem se. Tag pravi odlicne satove. Malo im zameraju sto koriste Seikovu tehnologiju, ali saradjuju sa najboljima
Samo slusajte zvuk zvona..... Kakav budilnik
Limitirana serija, koliko sam uspeo da vidim, radi se o "kolicini" od 12 satova.
YouTube - GUY ELLIA - Zephyr Repetition Minute
evo i linka sa karakteristikama i naravno simpaticnom cenom
Guy Ellia - Répétition Minute Zephyr | Worldtempus
Poslednja ispravka: vladas (29.3.2011. u 0:17) Razlog: ubacen video
^ .... ili ovaj "budilnik"......
YouTube - Jaeger LeCoultre Titanium Master Minute Repeater
Poslednja ispravka: vladas (29.3.2011. u 0:17) Razlog: ubacen video
kahm kahm kahm
YouTube - ISS Cosmonauts Complete Spacewalk
Obican dan u zivotu jednog sata....
Poslednja ispravka: vladas (21.4.2011. u 15:59)
Video prezentacija Glashutte Original manufakture je svojevremeno postavljena u temi Glashütte Original - umetnost izrade satova! ali mislim da je zaslužila da se nađe i u ovoj temi. Meni je, jutros uz kaficu, bilo pravo zadovoljstvo da ponovo odgledam ovu fantastičnu priču i zaista pravu umetnost u izradi satova.
link
link
link
Poslednja ispravka: dragon (22.4.2011. u 11:01)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ulysse Nardin Making of a Masterpiece
link
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Samo za Milana...
Morao sam da podijelim sa vama ovaj video koji ipak na kraju ima neke veze sa satovima. Uzivajte, lijep pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
GMT II
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi