jako lepo... zasto kod nas nema takvih casovnicara?
jako lepo... zasto kod nas nema takvih casovnicara?
jole777 kaže:
Simo, siguran sam da ima sposobnih časovničara koji bi mogli da naprave nešto svoje ali verujem da ih, između ostalog, nizak standard, nedostatak finansija i nemogućnost naplate znanja sprečavaju u realizaciji ovakvih poduhvata.
Uostalom, ima ovde na forumu časovničara pa nek se oglase ako žele.
Do tada, jedan review Rolex DeepSea Sea-Dweller 116660...
Zaboravih napomenuti, u pitanju je nemi opis tako da nema potrebe da gasite mjuzu koju slušate.
I jedno poređenje iluminacije sa Seiko Knight-om.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Odgledajte uz kafu i bez žurbe...
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Jedan od lepsih klipova za pomaganje Darwing fonadacije koje sam inace i sam clan kao kamerman koji je snimao ove snimke....pogledajte kako smo se proveli na snimanju...
hvala Vam
Poslednja ispravka: vladas (20.2.2011. u 10:20) Razlog: Ispravljen link videa
next year at this time I'll be a millionaire
Hej Milane clanu cluba, imam da ti dam kompletan materijal u Full HD formatu koji je sniman na Galapagosu, samo da ga pronadjem. Tvoj sat se pojavljaje u pola filma
hahaha sad bi ti rekao nesto za jahanje ali nije u redu ..dragon bi me banovao hahaha
next year at this time I'll be a millionaire
off topic
Što Milane? Pa to je najbolji način da se ovim sa Galapagosa dođe glave! Zajašeš je pa kada ona pomisli da si otišao i izbaci glavu iz oklopa, ti samo......
I onda napraviš lepu supicu!
Bookmarks sajtovi