Slažem se , ali nikada nisam razmišljao o tome da "uhvatim" i pozadinu. Na sledećem putovanju ću se više potruditi.
Slažem se , ali nikada nisam razmišljao o tome da "uhvatim" i pozadinu. Na sledećem putovanju ću se više potruditi.
No, no Vladane, nisi razumeo poentu, to i jeste privilegija Gazde (veliko G), da slika malo sljunka na sljunkari, a da se mi, sitna boranija, odusevimo Brionima. Pacerski sa tvoje strane, tj. ne bi ti meni vise bio moderator
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
E Gazdarice, nema potrebe da ga branis, znamo mi da je sljunak autentican
Ma ne branim ja njega nego ste me naterali da se prisetim tog puta i naleteh ta tu jednu sliku gde se naravno vidi sat. Nikako bez sata na slici. Kako se retko kad na mojoj ruci vidi sat dok nosim odeću dugih rukava.
Ma opušteno, Gago, evo šta je rekao glavni baja:
Ti bokca, kakvo je to vrijeme došlo! Ovaj omladinac umjesto da samoprijegorno radi na radnoj akciji gleda u sat koji uz to žuri nekoliko minuta i mnogo košta. Morat ću reći ogranku SKOJ-a na Svijetu satova da ga natjeraju graditi prugu Brčko-Banovići.
Samo se vi zaje...te, ja bi evo iz ovih stopa isao non-stop graditi prugu Brčko-Banovići ili neku drugu samo da se vrate ta vremena, i da moja deca zive u pravoj a ne banana drzavi.
(a kako bi sigurno bilo i dobrih drugarica, ne bih ni vikend trazio )
Eh, Veberz, ovde bi se bar pola foruma vratilo u neka lepša vremena.
Imali smo temu o tome pre oko dve godine, pa možemo i da je nastavimo:
Da li biste se vratili u osamdesete?
Hvala ti za link Neso, sad cu to proštudirati ...
Bookmarks sajtovi