Nije u mom "fazonu",ali je stvarno bas elegantan sat.
Nije u mom "fazonu",ali je stvarno bas elegantan sat.
Sto mi je zao ovog sata...u stvari oba
next year at this time I'll be a millionaire
Kod mene je ovaj sat ali nije moj to je sat jednog mog prijatelja koji je na prodaju, treba za nekih sat vremena da ga odnesem potencijalnom kupcu pa nisam izdrzao a da ne uslikam sta reci "Girard Peregaux" model "Giromatic" automatic sa 39 rubina pravi vintage primerak iz sezdesetih godina, tanak sat automatic, masina je lepota za oci, potpisana radi izuzetno i posle 50 godina to je to, to je ta visoka klasa !
^
TO je satina
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Drugar danas ulovio na pijaci za 600 din+50 din. baterija.Stanje sata je odlicno.Cini mi se da nije nosen.
bas lep sat a cena neverovatna.dal si ga uzeo za sebe.
Nisam ga ja uzeo,drugar nasao na pijaci kod nekog cove.
steta bas je zanimljiv.
Ovo je sat koji prodaje moj prijatelj. Imao sam prilike da ga malo osetim na ruci i da ga uslikam. Pa uzivajte:
Evo jednog lepotana na mojoj ruci, a nije moj. Sat je jednog našeg člana, ali sam mu zaboravio nick (ime) ...
Nisam ljubitelj "Braje" , ali ovaj model je pravi lepotan ...
...evo još jednog sata, za koji zajsta nemam dovoljno epiteta, kako bi opisao moj osećaj kada je na ruci, kada se baci pogled na njega.
Zajsta sjaaajan sat , odlično odmeren i izbalansiran u svim sverama, veoma preciznih markera i obeležja, ama sve je na svom mestu i sat je za mene u potpunosti kompletan. Jednostavno, kada ga stavite na ruku, kažete sebi " E to je to !" , nema levo, nema desno, to je to.....
Fotografije su nažalost lošijeg kvaliteta, te ne pokazuju praaavu lepotu ovih satova...
Bookmarks sajtovi