100 % je u pravu
100 % je u pravu
next year at this time I'll be a millionaire
sat je izgleda fals, pitao sam matorog. ja se izvinjavam stvarno sto sam postavio uopste te slike. znam da kopije uglavnom ne zalaze u nasu kucu zato nisam ni razmisljao o autenticnosti
Za razliku od kopija kod kojih se iz aviona vidi da nisu original,
postoje replike koje je zaista tesko prepoznati da nisu original dok sat neotvorite, zato oprez prilikom kupovine i nemojte biti sigurni da vas sat nije vrhunska replika dok nevidite sta je unutra, osim ako svesno niste kupili repliku.
Primer je ova omega koje imate i kod nas da kupite za 150eur.
Uuuuu......dobro su je uradili mamu im!
Unutra,biće da je originalna 2824.
Ovo bi se moglo prepoznati,a da se ne otvara,po brzini sekundare - 8500 kuca na 25200vph.
Međutim,za to se mora imati iskustva,dobro oko i uho - malo je ljudi koji bi to skontali!
Kako i na ciferu piše sat je marke Lonville,s crvenom oznakom koja pripada turskim željeznicama.Znači sat jest željezničarski i ova marka sata je uobičajena za željezničarske satove.Samo mislim da mehanizam ne pripada originalno ciferu jer na mehanizmu sam vidio da piše Lanco.Sve u svemu loše očuvani željezničarski sat koji i u ovakvom stanju vrijedi nešto.Remontoir nema veze s markom sata to je koplikacija u mehanizmu sata.
Hvala jos jednom na odgovoru. Znam naravno sta je Remontoire i bas sam zbog toga mislio da ima neku vecu vrednost. Mada, i meni je bio sumnjiv mehanizam
Dobra zadnjica
Bookmarks sajtovi