Ljudi moji sta je ovo!
Nema me par dana a satova se namnozilo ko da je godina prosla!
Cestitam svima na novim ljubimcima a posebno Milanu i Marku.Vrhunske ure si uzeli i jedan i drugi.Neka vas dugo i dobro sluze.
Ljudi moji sta je ovo!
Nema me par dana a satova se namnozilo ko da je godina prosla!
Cestitam svima na novim ljubimcima a posebno Milanu i Marku.Vrhunske ure si uzeli i jedan i drugi.Neka vas dugo i dobro sluze.
moj bolji ajde nemoj sad da mu gledas one predhodne
next year at this time I'll be a millionaire
Ma gde bolji,ne znas ti kakva je ovo masina...
Veliki je problem kada imas toliko fenomenalnih satova,jednostavno ne znas koj da stavis na ruku.Chopard je prelep,ali pored IWC-a i Zenitha nema sta da trazi,a u sportskoj varijanti tu je Submariner,prognoziram mu kratko druzenje sa tvojim zglobom,i vremenom sve krace,a onda cemo se dogovoriti oko cene.
Dobar si ali imam ja vec planove za njega i ne verujem da cu ga prodavati,sta vise siguran sam,zahvalna je to masina a i prilicno robusna,sat je vrlo udoban i dimenzije su bas po mom ukusu a za leto uz sub-a verovatno jedini sat koji cu nositi na 40 stepeni...
Pozdrav
Drago mi je onda sto takav sat nece stojati po strani,vec ce dobiti zasluzenu paznju.U zdravlju da ga nosis.Lep je ko lutka
Hvala,bice ispostovan!
Mogu ja Top Guna da ispostujem...da ga nosim i navijam
ljubim teeeeeeee
next year at this time I'll be a millionaire
e pa, drago mi je sto su braca ponovo zajedno, srce mi je puno, a evo i suza krece...!
hvala i tebi, druze!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi