Cestitke i od mene Angel. Vrh kvarcnih,zar ne? A Omege su strava. Moj glas ide za Seamastera,mnogo su mi lepsi ti stari modeli,nego ovi novi....
Cestitke i od mene Angel. Vrh kvarcnih,zar ne? A Omege su strava. Moj glas ide za Seamastera,mnogo su mi lepsi ti stari modeli,nego ovi novi....
Angel svaka čast na prinovi, prelep je, kao i ostatak kolekcije... A Oris je savršenstvo...
Gorbaj izuzetna kolekcija, speedmaster mi se mnogo sviđa, još da nabaviš i jedan sa 1861 (1863) mehanizmom...
Iako sam ovaj post već postavio među Slike ruskih satova,red je prijaviti prinovu i u ovoj temi
Ako mislite da je ovaj Komandirskie,koji sam nabavio pre neki dan dobro očuvan(star je 25 godina)...
...šta kažete na ovaj Komandirskie Amfibija?
Reč je o satu koji je '92.god. kupljen u Moskvi i od tada,do sinoć,je stajao u fioci mog kuma!Sat je automatik(sa mogućnošću ručnog navijanja) a mehanizam je 2416-B sa 21 ili 31 rubinom(različiti podaci na netu).Narukvica(silikonska)je originalna.
Naravno,dobio sam ga na poklon
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane odlična Baćuška, kao nova je!
@Don i meni je Oris miljenik, hvala!
@ANGEL
Kanda imam nešto slično u kolekciji !?
@gorbaj
Opasne Omege!
@VLADAN P
Eh bolan,da mi je takva kahvica s vremena na vrijeme.........ih!!!
Imam prijatelja koji je lud za svim što je rusko pa i za satovima - za ovim bi pomahnit'o!
Bookmarks sajtovi