Pa stvarno ima neke zastrasujuce crte, kad malo bolje razmislis, ovo je neki panzer-design. Mocno u pm. Ima duse, nije da nema, ali je hladna i ... ima plave oci i plavu kosu ... i kozni mantil ... i luger 9mm
Pa stvarno ima neke zastrasujuce crte, kad malo bolje razmislis, ovo je neki panzer-design. Mocno u pm. Ima duse, nije da nema, ali je hladna i ... ima plave oci i plavu kosu ... i kozni mantil ... i luger 9mm
A volis ove metalne narukvice, tek sad sam izveo zajednicki imenitelj svih ovih dobrih masina...
ne bi da budem nepristojan ali me zanima koliko si ga platio?bar priblizno.
Angel druze, da ti nisi u poslednjih nedelju dana opljackao Hadzi Dalibora?
sta reci osim
u zdravlju ga nosio, i neka ostane u kolekciji, stvarno odlican sat. ne znam koliko te je izasao ali verujem da vredi svaki dinar (eur)
hahaha ma nije se dao u opšte, ali mi je pomogao da ih naručim, Dado hvala ti.
Znam voleo bih da ostanu ali sam ih naručio dok sam radio, sada sam dao otkaz! Ko me zaposli dobija sat!
Daaa baš pancir divizija, brat i žena mi non stop dižu ruke u vis!
Da obožavam ih, lakše je kasnije postaviti kaiš na njih, mada sada svi prave po svojim standardima!
Zašto nepristojan, biće opis sata ali do tada nešto preko 1000€.
Mnogi su se lecili od fobija koje su dobili kada su ugledali Seatime,zastrasujuc sat,stvara neku nelagodu kada ga gledas duze od 2 sec.Samo jedna rec- MOC
Stowa razbija, moj primer sata!! 2824? Koji diametar?
Misliš na prečnik mehanizma ili kućišta?
Ima istine u tome...još kada vidiš celu kutiju dobijaš još neki urođeni strah, šta li je već Made in Germny uhhh, ali kada se malo opustiš i provališ draž koju ima vidiš da u stvari imaš strašno moćan sat vredan svake pažnje i bude ti lakše, ozbiljno.
Veličina sata, kučišta?
Impozantno! Čestitam!
Daj neku sliku zadnje strane kućišta.
Bookmarks sajtovi