Hvala Angle i d1d...
Zato je najbolje probati sat pre kupovine, jer i sam dizajn sata dosta utiče na to kako će izgledati, to me najviše i odbija od kupovine preko neta, ako pre toga nisam bio u mogućnosti da probam neki model...
Hvala Angle i d1d...
Zato je najbolje probati sat pre kupovine, jer i sam dizajn sata dosta utiče na to kako će izgledati, to me najviše i odbija od kupovine preko neta, ako pre toga nisam bio u mogućnosti da probam neki model...
Apsolutno se slazem sa ovim da sat treba prvo uzivo videti pa tek onda naruciti preko net-a. Mnogi satovi izgledaju potpuno drugacije, a da ne govorim o tome da sat tek kada se stavi na ruku dobije svoj pravi "identitet"!
Evo dok sredjujem po hard disku, nadjoh slike svog Fortisa. Nije nov u kolekciji ali slike jesu.
Poslednja ispravka: vladas (9.3.2011. u 8:11) Razlog: sredjivanje slika
@tolarbo - lep primerak ! Od kada ga imas?
No time to lose
@tolarbo Prelep sat... Taj mi je njihov najlepši model, Flieger Automatic, samo što ga sad prave sa crvenom sekundarom...
@nickname Tebi bi sigurno bio mali, a što se tiče cene kod nas je SNK809 mnogo povoljniji (7900 nasparam 19800) i razlika je minimalna u odnosu na onu u USA, a mašine su moglo bi se reći identične jer 7s36B nema nikakvih praktičnih prednosti u odnosu na 7s26B osim dva rubina više koji ničemu ne služe... Ali u svakom slučaju ako se kupuje preko SNZG15 je jako dobar izbor i odličan sat...
Sigurno neću dati 20 hiljada ovde za SNZG15. Makar čekao 6 meseci da neko dođe iz USA sa njim. 105$ (80€) spram 190€ kolko traže ovde za njega je stvarno previše.
Za 200 i više € bi već ganjao neke druge satove (polovna Omega, polovan Hamilton).
polovna omega tesko 200...moyda tri puta vise..
a za hamiltona imas ovde jednog cenjenog modelatora kome mozes da se obratis
next year at this time I'll be a millionaire
Mislio sam na neke jeftinije. Evo šta ima trenutno na Buy it now, finalne cene:
omega geneve items - Get great deals on Jewelry Watches, Collectibles items on eBay.com!
No, za to treba još da se edukujem, da vidi šta tačno da tražim, na šta moram da obratim pažnju itd.
Seiko 5 Military Nylon Automatic Watch SNZG15 SNZG15K - eBay (item 290541417737 end time Apr-03-11 11:48:13 PDT)
Bookmarks sajtovi