da, to mozes....cak to mozes i ovde da nadjes....mozda mogu da se raspitam za te omege
da, to mozes....cak to mozes i ovde da nadjes....mozda mogu da se raspitam za te omege
next year at this time I'll be a millionaire
Polako Nešo,smiri se
Doxa ti je super.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
neso, sjajan sat, druze!
pecen si, definitivno!
jole777 kaže:
Nešo svaka čast i ja sam je merkao, ali trenutno imam nešto drugo u planu pa sam odustao... Doxa je perfektna...
Hvala, narode. Obećavam da ću da se smirim, što je veoma bitno za kućni budžet, mada sam danas već pokazao da sam puk'o, tj. da sam rasejan.
Elem, odlazim kod časovničara da uzmem prethodnu kupovinu sa jedne sitne intervencije i planiram da mu pokažem doxu zbog definitivne provere. Zasučem rukav - kad ono pogrešan sat! Umesto doxe sam na ruku stavio drugi sat, pa sam svoju rasejanost zabašurio tobože gledajući koliko je sati ;-)
hehe, olaksavajuca okolnost za rasejanost ti je sto si profa, mozes uvek na to da se vadis...
jole777 kaže:
Fenomenalni satovi BT321. Kada si već stavio certinu, podsetio si me da je u pitanju prva marka sata koju sam upoznao. Naime, moj otac ima certinu otkako sam se ja rodio, a do danas nije pokazala neke velike znake starenja. Naravno, veliko poštovanje i za longines. Satovi ti zaista izgledaju prelepo i nadam se da će te dugo služiti.
Au covece sta vi radite, ovo vise ne moze da se isprati!
Cestitke za ove lepe kolekcije upucujem svima, onako djututre!
Prelepi satovi
Bookmarks sajtovi